Om os

Velkommen til The Heart of Jutland – en del af Destination Trekantområdet

Et ganske særligt sted i Danmark, hvor både natur, kultur og historie inviterer indenfor og udenfor til oplevelser, der tæller for to. Destination Trekantområdet er et destinationssamarbejde mellem Billund, Kolding og Vejle Kommuner. Området er et geografisk knudepunkt med kort afstand til resten af Danmark og er hjemsted for landets 2. største lufthavn.

Jyllands Hjerte ligger midt i Danmark. 1288 km2 spændende naturlandskab og oplevelsesmuligheder. Og under en time fra Århus, Odense – og få timer fra København. Nær ved – og tæt på hele Danmark.

Med et areal på 1.288 km2 har destinationen et enormt varieret landskab og oplevelsesmuligheder – 2 UNESCO Verdensarvssteder, mere end 23 museer og oplevelsescentre, utallige seværdigheder, og der er et mekka af børneoplevelser.

Få hjælp til at finde rundt i hele Jyllands Hjerte

Destianation Trekantområdet har lavet en oplevelsesguide, som gør det nemt for dig at navigere i alle oplevelserne. Den er opdelt i seks temaer.

Du finder Historie & Kultur med kongeslotte og UNESCOs verdensarv, Gastronomi med de bedste tips til lokale smagsoplevelser, Design & Kunst med arkitektur og kunstoplevelser, Ud i Det Fri med vandreture i områdets natur ved fjorde, ådale og hedelandskab, Aktiv Outdoor med aktive oplevelser på cykelruter og i trætoppe og ikke mindst 

Familieoplevelser med dyreparker og LEGO-klodser for store og små. Alt det og meget mere har vi glædet os til at fortælle om her i guiden.