Aktiv Outdoor

Jyllands Hjerte er som skabt til dig, der har det bedst, når du indimellem kommer ud og får pulsen op over sofaniveau. Med Danmarks bedste cykelterræn er det ikke underligt, at Vejle er startsted for 3. etape af Tour de France 2022. Bakkerne står i kø, og naturen spiller med som et smukt bagtæppe for dine udfoldelser. Her kører mestrene. Kom og prøv deres asfalt. Er du mere til mountainbike, kan du teste ben og balance på bakker og cykelruter i Jyllands Hjerte. Vil du løbe, vandre eller ride? Så kom. Uanset hvilken yndlingsaktivitet du er til, kan du udfolde din interesse i noget af Danmarks smukkeste natur.

Aktiv Outdoor i Kolding
Aktiv Outdoor i Vejle
Aktiv Outdoor i Billund

Array8346
Steffen Stampe

Explore rolling hills and rippling streams and enjoy the fun and excitement of the great outdoors.

Array8352
Array8353
Destination Lillebælt
Destination Lillebælt

Så er der fangst

Nogen gange er der behov for en dag, hvor man kan trække vejret lidt dybere. Være i et med naturen kun med fuglefløjt som baggrundsmusik. Tag fiskestangen under armen og nyd stilheden ved vandløb i rolige ådale og på kanten af smukke fjorde. Er du heldig, fanger du en havørred i åløbene ved udmundingen til Lillebælt. En laks bider måske på krogen i et vandløb mod vest. Bliver du utålmodig i forhold til fangsten, så prøv lykken i en af vores Put & Take-søer.

Gode fiskespots

Mangler du inspiration til, hvor du skal kaste linen ud? Find de gode spots til lystfiskeri hos Fishing in Denmark. Søg på “Lystfiskeri”.

Destination Lillebælt Stjernegaard Fotografi
VisitVejle

Outdoor overnatning

Pak rygsækken, fold kortet ud og stik soveposen under armen. Nu er du klar til at sove i shelter til uglen, der kalder og grævlingen, der pusler i skovbunden. Slå lejr rundt om bålet og lad ungerne riste skumfiduser over de knitrende gløder, mens du fortæller vilde vandrehistorier til vindens susen i trækronerne. Måske er du mere til morgenkåbe og instantkaffe i campingvognens fortelt, mens du nyder stilheden og synet af solen, der står op i øst.

Close your eyes and listen to the silence. With nature as your hotel room, you’ll enjoy unique moments surrounded by wildlife and majestic treetops.

Array8379
Steffen Stampe
Array8380
Fornemmelse.dk
Array8378
Steffen Stampe
Kenneth Stjernegaard

Pak cykelkurven og spænd hjelmen

Et landskab skabt til at cykle. Med bakker og dale formet af istiden. Her får din indre cykelrytter syre i benene og pulsen op. Mærk asfalten under dækkene, ræs forbi byhuse og bølgende vand eller ind i bøgeskoven på mountainbike. Er du mere til en søndagstur i eget tempo? Pak en madkurv på bagagebæreren og pluk friske markblomster til cykelkurven. Vejle byder alle cykelentusiaster velkommen til Kingdom of Cycling.

Postnord

Hvert år lægger PostNord Danmark Rundt vejen forbi Vejles stejle bakker, og i 2022 gæster Tour de France-rytterne også den jyske asfalt

VisitBillund
Mads Fjeldsø Christensen

Fra franske alper til danske bakker

Vejle er i 2022 startsted for 3. etape af verdens største cykelløb, Tour de France. Med dansk asfalt under dækkene må cykelryttere fra hele verden træde til i pedalerne, når den 182 km lange etape skydes i gang på Vejles barske bakker. Forbi dansk verdensarv. Gennem natur formet af istidens barske kulde og over målstregen i Sønderborg. Prøv selv kræfter med ruten, selvom du ikke ender på podiet med blomster i hånden og medalje om halsen. 

You don’t have to travel to France to ride hot on the heels of great athletes from Tour de France.

Array8470
Florian Schmetz
Array8463
Tour de France
Array8486
Tour de France